ALLE SCHUIFDEUR GELEIDERS

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

5 producten

Filters
 • Meest populair
 • Prijs
Meest populair
 1. Deurgeleider Vloerbevestiging Zwart
  Waardering:
  86%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 2. Deurgeleider Vloerbevestiging RVS
  Waardering:
  100%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 3. Deurgeleider Wandbevestiging Zwart t.b.v. sleuf
  Waardering:
  97%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 4. Barnwoodweb Deurgeleider XL Wandbevestiging met Rollers Zwart
  Waardering:
  92%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 5. Deurgeleider Vloerbevestiging met Rail Zwart
  Waardering:
  100%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina

WIJ HEBBEN EEN GROOT ASSORTIMENT AAN SCHUIFDEUR GELEIDERS

Misschien heb je net de schuifdeur van jouw dromen gekocht. Dan weet je, bij een schuifdeur heb je schuifdeur geleiders nodig om de deur soepel te laten rollen. Uiteraard kun je die ook bij ons in het assortiment vinden. Wij bieden verschillende ondergeleiders voor de schuifdeur, dus je hebt altijd genoeg keuze. Kijk gauw bij ons assortiment schuifdeur geleiders.

WAT DOET EEN SCHUIFDEUR GELEIDER?

Een schuifdeur vloergeleider zorgt ervoor dat de schuifdeur niet gaat schommelen. Je wilt niet dat je schuifdeur wiebelig open- en dichtgaat. Daarnaast zorgt de geleider ervoor dat de deur op een strakke en soepele manier heen en weer geschoven wordt. Geleiden betekent net zoiets als begeleiden, dus het is als het ware een begeleidende vloergeleider voor je schuifdeur. Je krijgt op deze manier een rechtlijnige en soepel schuivende schuifdeur.

MOGELIJKHEDEN SCHUIFDEUREN RAILS WAND

Schuifdeur geleiders zijn onmisbaar bij het schuifdeursysteem. En ze zijn er in verschillende soorten en maten. Wat belangrijk is om te weten is welke geleider je nodig hebt. Wij bieden deurgeleiders voor wandbevestiging met een sleuf of wandbevestiging met rollers. Deze bevestig je dus aan de muur. Ze worden ook wel schuifdeur ondergeleiders genoemd. Voor het gebruik van deze vloergeleider is een sleuf in de deur nodig. Extra makkelijk: wij voorzien onze loftdeuren standaard van deze sleuf als we de deuren maken.

MOGELIJKHEDEN SCHUIFDEUREN RAILS VLOER

Vind je het geen probleem om dit onderdeel te monteren in je vloer? En wil je graag een onderrail in je schuifdeur? Dan hebben we ook deurgeleiders die bevestigd kunnen worden aan de vloer. Wat je dan krijgt is een klein en stevig blokje in het hoekje van je deur dat de schuifdeur netjes op zijn plaats houdt. Je kunt ervoor kiezen om een smalle gleuf in de deur te frezen waar deze invalt, zodat je dit blokje niet ziet.

geleidert

MONTAGE DEURGELEIDERS

Als je de deurgeleider voor de schuifdeur binnenkrijgt, met de bijgeleverde handleiding, zal je zien dat deze zeer eenvoudig te monteren is. Voor de klusser is het dus goed mogelijk om zelf een schuifdeursysteem te plaatsen. Het systeem plaats je snel en je zal er daarna jaren plezier van gaan hebben. Tip: bedenk voor het bestellen goed wat je allemaal nodig hebt. Dat geldt dan niet alleen voor de geleiders, maar ook voor eventuele andere onderdelen zoals de rail, extra deurpakket en de hangrollen voor de schuifdeur. En denk na over welke onderdelen je wilt bij glazen deuren of houten deuren. Uiteraard helpen we je hier graag bij!

MATERIALEN RAILS

Binnen de schuifdeur geleiders bieden we twee materiaalsoorten: staal en RVS. Hierbij zijn de stalen deurgeleiders van gepoedercoat staal, waardoor ze extra stevig zijn en beschermen tegen roest. Al deze ondergeleiders voor schuifdeuren zijn te krijgen in de kleuren zwart en rvs.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Ook onze moderne binnendeuren zijn vaak op maat gemaakt. Denk jij een bijzondere situatie te hebben? Of heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar!

Of je nu advies nodig hebt bij:

 • Het samenstellen van een metalen schuifdeur
 • Het opmeten van een houten schuifdeur voor de badkamer
 • Het monteren van een deurgreep

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

VOLLEDIGE SETS

We maken het je graag makkelijker! Want naast dat je bij ons de onderdelen zoals de geleiders en de rails kunt bestellen, is het ook mogelijk om complete schuifdeursystemen te bestellen. Neem dus niet alleen een kijkje bij de diverse onderdelen, maar ook bij onze complete schuifdeursystemen!