Herroepingsrecht en retouren

Retour van producten

Op niet-maatwerk producten heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 9,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Zelf retourneren is uiteraard ook mogelijk, dat kan tijdens de openingstijden van de showroom op de Taanderstraat te Katwijk: maandag t/m vrijdag, 10:00-16:30.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een retour aanmelden via deze link --> retour aanmelden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De kosten voor retourneren van pakketten via GLS bedragen €5,95, u kunt de retourzending aanmelden via onderstaande knop "Pakketpost retour aanmelden".

Pakketten die worden afgeleverd door Swijnenburg Transport kunt u aanmelden via onderstaande knop "Deur of grote pakketten retour aanmelden", de kosten voor retour via Swijnenburg bedragen €49,95.

Maatwerk producten

Maatwerk producten die u via Barnwoodweb koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Zijn de producten niet naar uw wens of niet naar de door u ingevoerde specificaties? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Onder maatwerk producten verstaan wij: Schuifdeursystemen, schuifdeurbeslag, schuifdeuren, gezaagd hout en overige producten waar specifieke maten worden opgegeven.

Garantie

Op al onze producten krijgt u 24 maanden garantie. Mocht het product na een tijd niet meer aan de eisen voldoen of defect raken kunt u contact met ons opnemen via info@barnwoodweb.nl. Om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen, helpt het om er afbeeldingen bij te voegen!