Loftdeuren Hout en Staal

Loftdeuren Hout en Staal

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

10 producten

Filters
 • Meest populair
 • Prijs
Prijs
 1. Loftdeur Gebruikt Steigerhout Raw Steel
  Waardering:
  100%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 2. Loftdeur Barnwood Raw Steel - Bruin
  Waardering:
  100%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 3. Loftdeur Barnwood Raw Steel - Grijs
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 4. Loftdeur Hongaarse Punt Raw Steel
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 5. Loftdeur Hongaarse Punt Classic Raw Steel
  Waardering:
  80%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 6. Loftdeur Hongaarse Punt Modern Raw Steel
  Waardering:
  100%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 7. Loftdeur Barnwood Visgraat Raw Steel
  Waardering:
  100%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 8. Loftdeur Barnwood Steel Strips
  Waardering:
  80%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 9. Loftdeur Eiken Steel Strips
  Waardering:
  90%
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
 10. Dubbele Loftdeuren Gebruikt Steigerhout Raw Steel
  Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina

HOUT EN STALEN LOFTDEUREN ALS TOEVOEGING VOOR JOUW HUIS

LOFTDEUREN VAN HOUT EN STAAL

Heeft jouw interieur een industrieel karakter? Dan is één van onze houten loftdeuren met stalen frame een prachtige toevoeging voor jouw huis. We maken de deuren van verschillende soorten hout (barnwood, steigerhout en eiken). Bij Barnwoodweb produceren we vier soorten, die we indelen in twee categorieën.

Als eerste hebben we de loftdeur raw steel barnwood en de loftdeur raw steel gebruikt steigerhout. Deze loftdeuren hebben een stalen frame in een U- of L-profiel, gemaakt van rauw (kaal) staal. Beide deuren hebben een robuuste uitstraling.

De tweede categorie bestaat uit twee loftdeuren met steel strips: de loftdeur steel strips exclusive en de loftdeur steel strips eiken. Beiden beschikken over een stalen frame om de rand van de loftdeur heen. In tegenstelling tot de robuuste uitstraling van de raw steel loftdeuren zorgen de steel strips voor een wat exclusievere uitstraling.

MEERDERE SOORTEN

Een loftdeur van staal en hout geeft een robuust karakter aan jouw interieur. Zo’n stalen loftdeur is dan ook erg stijlvol. Bij Barnwoodweb bieden we de keuze uit vier soorten loftdeuren met staal en hout, zo heb je de Loftdeur Raw Steel Barnwood, de Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout, de Loftdeur Steel Strips Exclusive en de Loftdeur Steel Strips Eiken.

loftdeur hout en staal

Deze vier stalen loftdeuren zijn op te delen in twee categorieën. Zo heb je de Loftdeuren met Raw Steel, deze deuren hebben een stalen rand in een U- of L-profiel om de loftdeur heen van rauw (kaal) staal. Verder zijn er nog de loftdeuren met Steel Strips, deze loftdeuren beschikken over een stalen rand om de rand van de loftdeur heen. De Raw Steel geeft een wat robuustere uitstraling terwijl de Steel Strips een wat exclusievere uitstraling biedt.

LOFTDEUR RAW STEEL GEBRUIKT STEIGERHOUT

Deze loftdeur wordt voor jou op maat gemaakt. In de breedte is dat mogelijk van 45 centimeter tot 120 centimeter en de hoogte van 200 centimeter tot 260 centimeter. De planken zijn horizontaal gestapeld en de gebruikte steigerdelen zijn afkomstig van de bouwplaatsen. Dit betekent dat ze daadwerkelijk echt gebruikt zijn, de bouwresten zijn terug te vinden op de planken wat zorgt voor een robuuste steigerhouten look.

De planken worden gedroogd wanneer deze bij ons binnenkomen zodat we de beste kwaliteit kunnen waarborgen. Verder heb je de keuze om de Loftdeur te laten schuren. Er is keuze uit licht schuren zwaar schuren en niet schuren, hoe zwaarder het hout wordt geschuurd hoe minder bouwresten er op het hout achterblijven.

LOFTDEURBESLAG

Maak een keuze uit alle loftdeurbeslagen, we hebben een ruim en veelzijdig assortiment. Alleen de Raw Steel Loftdeuren hebben een beperkte mogelijkheid als we het hebben over het beslag. Het U- en L-profiel zorgt er namelijk voor dat het beslag niet aan de voorkant van de loftdeur kan worden bevestigd. De opties die beschikbaar zijn voor de Raw Steel Loftdeuren zijn: het Schuifdeursysteem Bovenop en het Schuifdeursysteem Spaak Bovenop.

Mocht jouw keuze toch zijn gevallen op de staal met houten loftdeuren met Steel Strips dan heb je wel de volledige keuze uit het gehele assortiment. Bij het beslag hoort ook de rails die volledig voor jou op maat kan worden gemaakt. Dat kan uit één, twee of drie stukken tot 400 centimeter. Als laatste optie is er nog het softclose systeem, deze kan je aan het beslag toevoegen zodat de loftdeur zachtjes open en dicht gaat.

WELK SCHUIFDEURSYSTEEM KIES JIJ?

Voor de hout en stalen loftdeuren kan je een keuze maken uit het veelzijdige assortiment schuifdeursystemen. Alle schuifdeursystemen zijn toepasbaar. Een schuifdeursysteem is inclusief de rail.

Wil je de rail volledig op maat gemaakt? Dat is uiteraard mogelijk. Je hebt de keuze om de rail uit één, twee of zelfs drie stukken te laten maken met een maximale lengte van 400 centimeter.

Daarnaast heb je bij de houten deuren de keuze om het schuifdeursysteem aan het plafond te monteren. Wat een unieke sfeer creëert voor iedere loftdeur in huis.

SOFTCLOSE SYSTEEM

Een schuifdeur van hout en staal die zachtjes open- en/of dichtgaat? Vergeet dan niet ons softclose systeem te bestellen. Deze kan gemakkelijk gemonteerd worden omdat het systeem sinds kort op de rail gemonteerd wordt met klemmetjes. Hierdoor hoef je niet meer te boren in de rail en is het systeem makkelijk te monteren.

EEN SCHUIFDEUR OPHANGEN

Het installeren van een staal en houten loftdeur is voor de doe-het-zelver makkelijk te doen met de handleiding die bij het schuifdeursysteem zit. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren. Belangrijk is dat de rail waterpas komt te hangen, zodat de deur niet ongewenst open- of dichtvalt.

LOKAAL GEPRODUCEERD

Barnwoodweb produceert alle loftdeuren zelf, dus ook de hout en stalen loftdeuren. Dit betekent niet alleen dat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen maar ook dat producten snel kunnen worden geleverd in Nederland en België. Bekijk hier de huidige levertijden.

Het is ook mogelijk om producten af te komen halen, selecteer dit dan tijdens het bestelproces. Het afhaaladres is wel anders dan het showroom adres. Het afhaaladres is in Katwijk, de exacte locatie krijg je wanneer de bestelling is afgerond. Afhalen kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16 uur.