Loftdeuren Douglas voor Buiten

Loftdeuren Douglas voor Buiten

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

5 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
  1. Loftdeur Douglas voor buiten
    Je moet inloggen om te prijzen te kunnen bekijken
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

WEERSBESTENDIGE LOFTDEUREN VAN DOUGLAS HOUT VOOR BUITEN

LOFTDEUREN DOUGLAS VOOR BUITEN

Bij Barnwoodweb kan je ook terecht voor loftdeuren speciaal voor buitengebruik. Zo kan je bijvoorbeeld een loftdeur gebruiken als poortdeur, schuurdeur of als deur voor jouw tuinhuisje. Een loftdeur voor buiten moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Niet alle houtsoorten zijn namelijk geschikt voor buiten.

Bij Barnwoodweb maken we naast barnwood, steigerhout en eikenhout ook loftdeuren van Douglas hout. Douglas hout is een naaldhoutsoort die van nature heel sterk en zeer duurzaam is.

Dat maakt dat Douglas loftdeuren goed zijn opgewassen tegen het Nederlandse klimaat. Ze zijn daarom zeer geschikt voor buitengebruik. Voor onze loftdeuren gebruiken we Douglas planken met een dikte van circa 40-42 millimeter dik.

DOUGLAS HOUT

Douglas hout is afkomstig van de spar, die van nature heel sterk is en een bijzondere, krachtige uitstraling heeft. Douglas hout heeft een erg hoge dichtheid.

Dit zorgt ervoor dat het hout ook duurzaam is. Door de hoge dichtheid beschermt het hout zichzelf van binnenuit. Douglas hout is om dezelfde reden goed te gebruiken voor binnen en buiten.

LOFTDEUR VOOR BUITEN

Een loftdeur voor buiten kan gebruikt worden als poortdeur, schuurdeur of tuinhuisdeur. Zo’n loftdeur voor buiten is erg handig en ruimtebesparend, omdat de deur niet meer open zwenkt . Let op, je kunt niet elke loftdeur buiten gebruiken omdat niet alle soorten hout tegen het Nederlandse klimaat kunnen.

De loftdeuren voor buiten die we bij Barnwoodweb verkopen zijn puur en alleen van Douglas hout. Dit Douglas hout is van een naaldhoutsoort dat van nature erg sterk en duurzaam is.

Loftdeur buiten

SCHUIFDEURSYSTEEM VOOR BUITEN

Kies je voor een schuifdeur Douglas voor buiten? Let bij jouw keuze voor het schuifdeursysteem en de deurgreep dan ook op het volgende: zijn deze net als het hout geschikt voor buiten. De schuifdeursystemen en deurgrepen voor buiten hebben een speciale poedercoating die extra sterk is. De coating beschermt de producten tegen het klimaat in ons land.

Als deurgreep kan je eventueel ook kiezen uit grepen van roestvrij staal (RVS). Kies je toch voor een schuifdeursysteem en deurgreep die niet geschikt zijn voor buiten? Dan kan Barnwoodweb helaas niet de gewenste kwaliteit garanderen.

SOFTCLOSE SYSTEEM

Wil je een Douglas schuifdeur die zachtjes open- en/of dichtgaat? Vergeet dan niet ons softclose systeem te bestellen. Deze kan gemakkelijk gemonteerd worden omdat het systeem sinds kort op de rail gemonteerd wordt met klemmetjes. Hierdoor hoef je niet meer te boren in de rail en is het systeem makkelijk te monteren.

DEURGREPEN

Maak jouw loftdeur op maat helemaal af en voeg een handgreep naar wens toe. Er zijn verschillende handgrepen toe te voegen aan je Douglas loftdeur voor buiten. De loftdeuren voor buiten hebben wel deurgrepen nodig die weerbestendig zijn. Kies daarom voor de opties die gemaakt zijn van roestvrij staal (RVS) of deurgrepen die een extra sterke poedercoating hebben. Maak de keuze tussen handvaten die in de deur vallen of handvaten die aan de deur vastzitten.

SCHUIFDEURBESLAG VOOR BUITEN

Een loftdeur voor buiten heeft een geschikt schuifdeurbeslag nodig. Het beslag moet net als het hout tegen het Nederlandse en Belgische klimaat kunnen. Wanneer je een schuifdeurbeslag voor buiten gaat uitkiezen, kies dan altijd voor de opties waarbij staat dat deze geschikt zijn voor buiten.

Deze schuifdeurbeslagen zijn voorzien van een poedercoating die extra sterk is ten opzichte van de andere schuifdeurbeslagen. Door de coating is het beslag beschermd tegen het klimaat en dit voorkomt dat het gaat roesten.

IS ER EEN SLOT VOOR OP DE LOFTDEUR VOOR BUITEN?

Deze vraag krijgen we vaak en helaas moeten we eerlijk zijn: er is nog geen geschikte oplossing. Natuurlijk zijn er opties beschikbaar waarbij je een haakje aan de binnenkant vastmaakt. Dat kan dus alleen wanneer je de deur van binnenuit kan dichtdoen.

Heb je zelf een goed idee voor een slot op een loftdeur? Neem dan vooral contact met ons op!

EEN SCHUIFDEUR OPHANGEN

Het installeren van een op maat gemaakte Douglas houten loftdeur is voor de doe-het-zelver makkelijk te doen met de handleiding die bij het schuifdeursysteem zit. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren. Belangrijk is dat de rail waterpas komt te hangen, zodat de deur niet ongewenst open- of dichtvalt.

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert haar schuifdeur Douglas in Nederland. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).